Obavestenje za LIBERTA GIA - Zarada na internetu

POSTOVANJE SVIM CITAOCIMA
AKO STE NOVI NA OVOM BLOGU OBAVEZNO PRVO PROCITAJTE POCETNU STRANICU

Zarada na internetu

Vec duze vreme imamo problem sa liberta gia sajtom oko nasih podataka, i to _Srbija_ kao i uvek jedna od retkih zemalja gde nista ne stize na vreme, pa tako ni opcija da se u nasim podacima unese grad u kojem zivimo. I ovoga puta sam resio da predjem preko svega toga kad sam procitao na facebook grupi da su nasi clanovi iz Srbije nasli resenje i za to. Oni su kontaktirali administratore Liberta gia i dobili odgovor da ukoliko imate problem prilikom unosa podataka odmah cim se logujete pojavljuje vam se ova slika:


Potrebno je da umesto Srbije izaberete bilo koju drugu drzavu i u njoj region, a da nakon toga obavestite administratore sajta na engleskom jeziku da ste to uradili i da im posaljete vase podatke na email: support@liberta.freshdesk.com
Napominjem da vam svi podaci mogu ostati isti, vasi tacni podaci koje ste uneli, a samo grad, region i drzava moze da bude bilo koja.

Dajem vam link i od facebook grupe gde iz komentara clanova mozete dobiti jos vise informacija:
https://www.facebook.com/groups/balkan.libertagia/
U grupi na facebook-u cete videti koji su ljudi podigli novac, koji jos nisu a imaju vec ispunjene uslove, administrator grupe Ana ima oko 2800 dolara koje treba da podigne...


Zarada na internetu nije laka, zahteva puno zalaganja i zato se potrudite malo, nece vam niko nista pokloniti, moracete da se sami izborite za vas novac. I dalje nastavljamo izazov sa Liberta gia i idemo do kraja, dok zvanicno ne postoji neka informacija da je sve to istina ili laz,  a za sada imamo mnogo vise potvrda da se radi o kompaniji koja isplacuje, to mozete videti na facebook grupi koju za koju sam vam dao link.

Na donjoj slici se vidi moja trenutna zarada, to se proverava na Dashborad, kad unesemo bilo koji grad i drzavu i region onda nam je opet omogucena ta opcija da izvrsimo uvid u stanje racuna:



Tagovi: zarada od kuce, zarada na internetu, internet zarada


Нема коментара:

Постави коментар